Gestora Comercial Catalana, S.L. és una empresa de caràcter familiar que compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència dins del sector de la recuperació de residus metàl·lics (fèrrics i no fèrrics), desballestament i desmantellament industrial.

La nostra empresa parteix d’un únic i essencial objectiu: la qualitat del servei.

Comptem amb un equip de professionals i d’empreses col·laboradores amb experiència al sector, on l’empresari té una implicació més directa i personal, comprometent-nos personalment a l’hora de realitzar un servei d’una forma seriosa i professional.

Des dels inicis hem anat adquirint experiència en el sector del desballestament, desmantellament industrial, valorització, transport, emmagatzematge i transferència, estant consolidats en el mercat gràcies a la insistència de millorar contínuament el servei i el tracte personalitzat amb tots els clients.

Actualment, Gestora Comercial Catalana, S.L. veu consolidat el seu esforç en la millora diària dels seus serveis, conservant el caràcter familiar i oferint un servei personalitzat, hem aconseguit establir un vincle de confiança amb cadascun dels nostres clients. Gràcies a això i a l’adaptació a les noves tecnologies i al continu assessorament jurídic, laboral i ambiental, hem guanyat en prestigi dins del mercat.

Gestora Comercial Catalana, S.L. és fruit de l’esforç de dues generacions, i ara, estem obligats a seguir el caràcter emprenedor i innovador heretat.

Estem inscrits al registre de transportistes autoritzats per l’Agència de residus de Catalunya amb el codi T-1055, i som Gestors de residus autoritzats amb els codis E-503.98 i E-1238.11.